SC REGO BIOCLEAN SRL si-a inceput activitatea in 2015 in Timisoara.

Producem si comercializam cele mai bune produse chimicale pentru numeroase domenii de activitate. Printre clientii nostrii se numara depozite de materiale de constructiii, firme de constructii, fabrici, hoteluri, restaurante, spalatorii auto si altele. Daca vrei sa devii unul dinte distribuitorii nostrii nu ezita sa ne contactezi.

Biodegradabilitatea reprezintă capacitatea detergenților aflați în apele reziduale de a se descompune sub acțiunea oxigenului și a microorganismelor. Majoritatea detergenților de pe piață sunt compuși din substanțe chimice rezistente la acțiunea factorilor biologici. Astfel, în momentul în care acești detergenți intră în contact cu apa și mediul inconjurator sunt foarte greu de eliminat și pot crea probleme serioase pentru mediul acvatic. Deversate pe sol, reziduurile rezultate din fabricarea detergenților obișnuiți sunt antrenate de ploi, ajungând la adâncimi foarte mari, chiar și dincolo de pânza freatică.

Pentru creșterea performanțelor detergenților, în compoziția acestora se adaugă nitriți și fosfați, care au ca efect reducerea duritații apei. Ajunși în mediul acvatic, aceștia stimulează inmulțirea algelor, ceea ce duce la scaderea conținutului de oxigen în apă, făcând imposibilă viața faunei acvatice.

Mai mult de atât, cercetatorii au avertizat în mai multe randuri ca solurile agricole sunt tot mai infectate, pe langă pesticide, cu sulfat de alchilbenzen, substanță intalnită în detergenții anionici, cei mai bine vânduti la nivel mondial.

Noi ca si companie incercam sa protejam atat clientii cat si mediul inconjurator prin producerea si comercializarea de detergenti biodegradabili pentru orice domeniu de activitate.